Heren 3 treetje hoger

Kampong Cricket heren 3 heeft door een uistekend seizoen promotie naar de tweede klasse weten te bewerkstelligen. Dat is een fantastische prestatie. Het team van captain Dirk Benade verdient de promotie ten zeerste, aangezien de ploeg lange tijd gelijke tred hield met VVV 3 (kampioen), en enkele klinkende zeges boekte (zie foto). Daardoor kwam het team uit op een ruime Netto Run rate, die beslissend leek in de strijd om de beste nummer twee van de drie 3de klassen. 

Kampong werd in 3C tweede achter VVV 3 met 22 punten uit 14 wedstrijden. Datzelfde presteerde Qui Vive 6 in 3B. Beide teams hadden dus een puntengemiddelde van 1.57. De exacte NRR's zijn niet bekend bij de redactie, maar klaarblijkelijk stak dat van ons Heren 3 ver uit boven dat van Qui Vive (naar verluidt iets van +2.00 om +0.80), waardoor Kampong naast kampioenen Concordia 3 (Delft), MOP 1 (Vught) en VVV 3 (Amsterdam) de vierde promovendus werd.

FEESTJE!

Op zaterdag 16 september gaat heren 3 dat vieren, om 18.00 uur op Kampong, en de ploeg nodigt daar iedereen bij uit.
Wel graag even aanmelden als je wilt komen bij Dirk Benade via de WhatsApp (als je het telefoonnummer van DB hebt) of via de mail: dirkbenade@gmail.com.

 

SV KAMPONG FEDERATIE WEBSITE

#CRICKETNL

   

 

 

 

 

Banner

 

 

 

 

 

site: IanusWeb