Vrienden van Kampong en balsponsoring

Kampong Cricket wil de ‘Vrienden van Kampong Cricket’ nieuw leven inblazen en doet daarom een beroep op iedereen die Kampong Cricket een warm hart toedraagt om dit initiatief te helpen realiseren.

Het doel van de ‘Vrienden van Kampong Cricket’ is om de club te steunen door geld op te halen voor het Charles Verheyen Fonds en daarmee duidelijke en vooral concrete doelen te realiseren.
Daarnaast biedt het een mooie gelegenheid om met andere betrokken leden van Kampong Cricket in contact te komen.

Zoals gezegd gaan alle opbrengsten van de Vrienden van Kampong Cricket naar het Charles Verheyen Fonds. Het jeugdprogramma is het belangrijkste doel van dit fonds. Maar het fonds ondersteunt ook praktische zaken, bijvoorbeeld het graswicket of de website.

Specifieke doelen zullen worden benoemd en de ‘Vrienden’ zullen op de hoogte worden gehouden van het reilen en zeilen van Kampong Cricket door middel van mailings, een nieuwsbrief, informatie op de website en een jaarlijkse verantwoording op de ALV.

Iedereen kan lid worden van ‘Vrienden van Kampong Cricket’ .

Dit staat open voor iedereen.  ‘Vriend van Kampong Cricket’ worden kan al voor een bijdrage van €100 per jaar. Je bent daarmee meteen van harte uitgenodigd voor een borrel en barbecue of een echte Zuid-Afrikaanse braai tijdens een wedstrijd op Kampong. Een mooie gelegenheid om de andere ‘Vrienden’ en leden van Kampong Cricket te ontmoeten.

Naast ‘Vriend van Kampong Cricket’ bestaat ook de mogelijkheid tot het sponsoren van wedstrijdballen. Elk team van Kampong gebruikt per wedstrijd één nieuwe wedstrijdbal. Voor €25 per bal kan je al een wedstrijdbal sponsoren.

Voor meer informatie, neem dan contact op met Floris Jansen: (m) 06-46789230 of (e) verenigingsmanager@kampongcc.nl

SV KAMPONG FEDERATIE WEBSITE

#CRICKETNL

   

 

 

 

 

Banner

 

 

 

 

 

site: IanusWeb