Kampong Cricket najaars ALV

Geachte leden van SV Kampong Cricket,

Jeugd indoortraining start

Dear all,
 
Coming Sunday is the first training of the winter season. The training is held at Galgenwaard just as last year.
For the younger players (U10 and U12 teams of last year) from 14:00 to 15:30
For the older ones (U14 and U16 teams of last year) from 15:30 to 18:00

Meld je aan voor het Kampong diner!

Organisator Sean Trouw heeft de volgende oproep aan alle leden verzonden, dus plaatsen we die ook op de website voor alle zekerheid:

Hi All

Just a quick note to let you all know that the annual kampong dinner will take place on Saturday the 10th of December 2016. You are more than welcome to bring partners. More details will follow as to the exact outline of the evenings events but you should block your agenda form about 17:00 that day.

BEN'S BOOTKAMPong

Wil je op de zondagochtend even alles uit jezelf halen? Echt tot het gaatje gaan? De beuk erin?
Of gewoon lekker trainen zonder poespas in een ongedwongen sfeer, en met plezier in de buitenlucht alle elementen trotseren?

Meld je dan aan bij Ben Beltman voor "Ben's BootKampong" op telefoonnummer 06-53212611 voor een wekelijkse Boot Camp training op Kampong Cricket. Je kunt instromen vanaf komende zondag 25 september, het loopt door tot en met 18 december, met uitzondering van 9 en 16 oktober. Tijd: 10.30 - 11.30 uur. De kosten zijn €50,00.

Indoortraining senioren 2017

Vanaf half januari starten de wintertrainingen voor de senioren. Het lage gedeelte van hal 3 in sportcentrum Galgenwaard is gereserveerd op de zaterdagavonden van 21 januari t/m 25 maart (10x). Op 1 april is de zaal al bezet, is het op 14-15 april Pasen, en daarna gaan we weer naar buiten. Maar op zaterdag 8 april is ook de grote zaal gereserveerd en kan er zowel worden getraind als een clubtoernooi worden gespeeld: junioren tussen 15.00 en 17.00 uur, senioren tussen 17.00 en 19.00 uur, gevolgd door een clubavond inclusief eten in het clubhuis.

Cricket uitgelegd

De KNCB heeft, in samenwerking met Jack van Gelder, Kees van Nieuwkerk en studenten van Amsterdamse Hogeschool een filmpje in het Nederlands gemaakt - waarin Cricket wordt uitgelegd!

 

Fietsen bij CTCFietsen

Actief blijven dit najaar en in de winter - CTCFietsen de fietsclub die ons Paviljoen gebruikt als startlocatie heeft een leuk aanbod voor mountinbikers. 

KLUSDAG start om 14.00 uur

De klus-, wedstrijd- en gezelligheidsmiddag aanstaande zaterdag 10 september op Kampong Cricket start om 14.00 uur, en niet zoals eerder aangekondigd om 15.00 uur. 

De volgende personen hebben zich opgegeven voor de wedstrijd:

ZEER DRINGEND!!!

Volgende week maandag 5 september gaat een begin worden gemaakt met het verbouwen van onze materiaalruimte en machinekamer tot twee extra kleedkamers (heel vroeger waren dat trouwens kleedkamers!). Dit in verband met de bouw van het nieuwe grote clubhuis voor de overige sporten van Kampong.

IEDEREEN DIE ZIJN/HAAR TAS NOG IN DE MATERIAALRUIMTE HEEFT STAAN, DIENT DEZE TAS PER UITERLIJK KOMENDE ZONDAG 4 SEPTEMBER TE HEBBEN VERWIJDERD.

Op een mooie augustus-zaterdag....

....mochten de Hilkamp-dames nog een keertje thuis spelen (pas de 4de keer dit seizoen). Het was evenals de week ervoor een prachtige dag, met een prachtig graswicket, een heerlijke borrel na afloop, een gezellige tegenstander en een leuke pot cricket.

Pagina's

   

 

 

 

Banner

 

HOEWEL HET HOOFDVELD EN SCOREBORD WEER IN GEBRUIK ZIJN, WORDT TOTAL CRICKET SCORER EVEN NIET GEBRUIKT. 

  

 

 

 

 

site: IanusWeb