Wedstrijdprogramma 22/23 juli e.v.

Zaterdag 22 juli
Thuis

Heren 1 - VCC (inhaal) 11.00 uur
Zami 2 - Hilversum
Uit
HCC – Zami 1

Zondag 23 juli
Thuis

Heren 1 - V.V.V. (11.00)
Uit
V.V.V. 3 - Heren 3 (13.00)
Olympia - Heren 4 Zomi (12.00)

Hilkamp dames: nederlaag in Haarlem

De uitwedstirijd tegen Rood en Wit in Haarlem verliep afgelopen zaterdag binnen zeer korte tijd: begonnen om 13.15 uur, geëindigd rond 16.35 uur, met een ruime en heerlijke lunch tussendoor. Dat kwam doordat de Hilkamp-dames, gedecimeerd tot 8 speelsters (en dan toch gaan spelen dus!), voor 53 magere runs aan de kant zat, met als topscorer Joanne met 17. De Haarlemse tegenstander bestond grotendeels uit getalenteerde Dutch Lionesses selectiespeelsters, en dat zag je terug in hun overall prestaties.

De Dutch Lions van Kampong

Drie jeugdspelers van Kampong zijn geselecteerd voor de nationale jeugdteams die de komende tijd hun internationale wedstrijden afwerken. Ratha Alphonse is gekozen voor het DL U15-team, dat eerst op tour gaat naar Husum in Noord-Duitsland om daar tegen Denemarken te spelen. De week erop volgt de Euo Challenge in Nederland, waarin ook enkele wedstrijden op Kampong worden gespeeld.

Omkar Mandem en Pierre Jacod komen uit voor de DL U13, die vanaf 22 juli op tour gaat naar Kent en Essex.

Veel succes jongens!

Wedstrijdprogramma 15 / 16 juli

Zaterdag 15 juli
Thuis

Hilkamp – VOC (13.00 u)
Uit
Ajax – Zami 1 (13.30)

 

Zondag 16 juli
Thuis

Heren 2 – Quick 1888 (12.00)
Heren 3 – ACC 3 (13.00)

Jeugdcricket varia - U13A kampioen beginnerspoule

Training
Donderdag/Thursday: Academy 17:00-19:00
Vrijdag/Friday: all 16:30-18:30
Let op: de woensdagtrainingen gaan tijdens de zomervakantie niet door
Please note that the training on Wednesdays will not continue due to summer vacation.

Match reports:

Wedstrijdprogramma 8 / 9 juli

WEDSTRIJDPROGRAMMA 8 / 9 juli (onder voorbehoud)

CricketNL vol nieuws

De twaalfde editie van CricketNL is afgelopen week uitgekomen. Dit tweewekelijkse digitale magazine staat dit keer vol met nieuws, onder andere over de beslissing van de ICC om Ierland en Afghanistan Full Members te maken, zodat deze landen testcricket kunnen gaan spelen. Nederland speelt van 15-18 augustus tegen en in Ierland een vierdaagse voor de Intercontinental Cup - benieuwd hoe die wedstrijd zal verlopen.

Heren 3 strijdt mee om toppositie

Het zal de frequente bezoeker van Kampong niet zijn ontgaan: heren 3 speelt in de klasse 3C mee om de koppositie, en dus het kampioenschap. Dit ijzersterke team, onder de bezielende leiding van captain Dirk Benade, laat weliswaar nooit iets van zich horen met een verslag of zo (vorig seizoen wel, en uitgebreid ook), maar de redactie van de website wilde dit team toch eens in het zonnetje zetten: Kampong 3 staat op de tweede plaats in 3C, vlak achter VVV 3, dat weliswaar 2 punten meer heeft maar ook een wedstrijd meer gespeeld. Op verliespunten staan deze teams dus gelijk.

Opnieuw zege Hilkamp dames

De dames weten bijna niet wat hen overkomt: al voor de vierde keer gewonnen dit seizoen! Dat is meer dan in de afgelopen drie jaar bij elkaar zo ongeveer! De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat tegenstander Groen Geel verzwakt aantrad: hun top-5 speelsters was of geblessered of afwezig. Maar je moet nog steeds winnen.... Na verloren toss eerst fielden. De Wassenaarse wickets vielen met grote regelmaat. Hun hoogste partnership was 19 runs, voor het 2e wicket.

Sean Trouw bij KNCB

Per 3 juli jongstleden is 'onze' Sean Trouw in dienst getreden van de KNCB. Sean neemt de baan over van 'onze' Esther. Hij zal tevens zijn job als coach van het nationale dames team, en inmiddels ook de Lionesses U17, houden. Zijn grootste wens, werkzaam te zijn in het cricket, is daarmee in vervulling gegaan. Kampong wenst Sean een goede tijd toe, en hopelijk kan hij net als Esther veel betekenen voor het dames- en meisjescricket in Nederland, en de verdere ontwikkeling van de cricketsport in Nederland.

Pagina's

SV KAMPONG FEDERATIE WEBSITE

#CRICKETNL

   

 

 

 

 

Banner

 

 

 

 

 

site: IanusWeb