Nederlandse mannen in Desert T20 in VAE

Het Nederlands heren elftal speelt komende week een internationaal Twenty20 toernooi in Abu Dhabi en Dubai, de zgn. 'Desert T20'. De tegenstanders zijn Oman, de VAE, Namibië, Schotland, Ierland, Hong Kong en Afghanistan. Nederland speelt eerst in poule B tegen Hong Kong, Oman en Schotland. De nummers 1 en 2 gaan door naar de halve finales.

Zie ook het bericht op de KNCB site. Daarop zijn ook de uitslagen te volgen.

Kampong-jeugd geselecteerd voor Dutch Lions wintertraining

Vier spelers van Kampong Cricket zijn afgelopen week geselecteerd voor de wintertrainingen van de diverse Dutch Lions nationale selecties. 

In de U13 zijn dat: Pierre Jacod, Omkar Mandem en Pravin Pattur Suresh.
Bij de batting trainingsgroep U15/U17 is Ratha Alphonse gekozen.

Van harte gefeliciteerd joingens!

In de zomer gaan de diverse Dutch Lions-teams weer op tour naar Engeland, er zijn het komende seizoen eveneens opnieuw wedstijden in de 'Mini' en 'Young' Pro Series.

Kampong Cricket najaars ALV

Geachte leden van SV Kampong Cricket,

Jeugd indoortraining start

Dear all,
 
Coming Sunday is the first training of the winter season. The training is held at Galgenwaard just as last year.
For the younger players (U10 and U12 teams of last year) from 14:00 to 15:30
For the older ones (U14 and U16 teams of last year) from 15:30 to 18:00

Meld je aan voor het Kampong diner!

Organisator Sean Trouw heeft de volgende oproep aan alle leden verzonden, dus plaatsen we die ook op de website voor alle zekerheid:

Hi All

Just a quick note to let you all know that the annual kampong dinner will take place on Saturday the 10th of December 2016. You are more than welcome to bring partners. More details will follow as to the exact outline of the evenings events but you should block your agenda form about 17:00 that day.

BEN'S BOOTKAMPong

Wil je op de zondagochtend even alles uit jezelf halen? Echt tot het gaatje gaan? De beuk erin?
Of gewoon lekker trainen zonder poespas in een ongedwongen sfeer, en met plezier in de buitenlucht alle elementen trotseren?

Meld je dan aan bij Ben Beltman voor "Ben's BootKampong" op telefoonnummer 06-53212611 voor een wekelijkse Boot Camp training op Kampong Cricket. Je kunt instromen vanaf komende zondag 25 september, het loopt door tot en met 18 december, met uitzondering van 9 en 16 oktober. Tijd: 10.30 - 11.30 uur. De kosten zijn €50,00.

Indoortraining senioren 2017

Vanaf half januari starten de wintertrainingen voor de senioren. Het lage gedeelte van hal 3 in sportcentrum Galgenwaard is gereserveerd op de zaterdagavonden van 21 januari t/m 25 maart (10x). Op 1 april is de zaal al bezet, is het op 14-15 april Pasen, en daarna gaan we weer naar buiten. Maar op zaterdag 8 april is ook de grote zaal gereserveerd en kan er zowel worden getraind als een clubtoernooi worden gespeeld: junioren tussen 15.00 en 17.00 uur, senioren tussen 17.00 en 19.00 uur, gevolgd door een clubavond inclusief eten in het clubhuis.

Cricket uitgelegd

De KNCB heeft, in samenwerking met Jack van Gelder, Kees van Nieuwkerk en studenten van Amsterdamse Hogeschool een filmpje in het Nederlands gemaakt - waarin Cricket wordt uitgelegd!

 

Fietsen bij CTCFietsen

Actief blijven dit najaar en in de winter - CTCFietsen de fietsclub die ons Paviljoen gebruikt als startlocatie heeft een leuk aanbod voor mountinbikers. 

KLUSDAG start om 14.00 uur

De klus-, wedstrijd- en gezelligheidsmiddag aanstaande zaterdag 10 september op Kampong Cricket start om 14.00 uur, en niet zoals eerder aangekondigd om 15.00 uur. 

De volgende personen hebben zich opgegeven voor de wedstrijd:

Pagina's

   

 

 

 

Banner

 

HOEWEL HET HOOFDVELD EN SCOREBORD WEER IN GEBRUIK ZIJN, WORDT TOTAL CRICKET SCORER EVEN NIET GEBRUIKT. 

  

 

 

 

 

site: IanusWeb