Nieuwe sponsormogelijkheden bij Kampong Cricket

Het sponsorteam van Kampong Cricket heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om een nieuwe impuls te geven aan de sponsoring bij onze vereniging. Kampong kent natuurlijk een unieke ambiance en sfeer voor sponsors om zich aan onze mooie club te verbinden.

Onderstaande informatie is ook verzonden naar alle leden en andere aan Kampong Cricket gelieerde personen zoals Leden van Verdienste en Ereleden. Alle sponsormogelijkheden zijn te vinden onder 'Sponsoring' in het menu bovenaan deze website.

Twenty20 Topklasse op afwisselende dagen

De Topklasse Twenty20 competitie in 2017, waaraan vrijwel zeker weer een gecombineerd Kampong/Hercules-team zal spelen onder de naam Domstad Daredevils, wordt in 2017 op afwisselende dagen gespeeld. Nieuw in deze klasse is het team van Salland CC, dat vorig jaar promoveerde naar de Hoofdklasse en dus ook meedoet aan de Topklasse T20.

Wedstrijdschema heren 1 Hoofdklasse bekend

De KNCB heeft onlangs het wedstrijdprogramma in de Hoofdklasse, waarin Kampong heren 1 uitkomt, gepubliceerd. De hoogste drie klassen in de Nederlandse cricketcompetitie bestaan opnieuw uit tien teams, die een hele competitie afwerken met een uit- en thuiswedstrijd tegen alle andere ploegen, zonder play-offs. In mei tot en met half juni spelen ze op zaterdag, in het weekend van 17/18 juni wordt weer geswitcht naar de zondag.

VERHUISD? Geef nieuw adres door

Beste Kampong cricket leden,

Ledenactie 'Geef Kampong energie'

START INSCHRIJVING OBLIGATIELENING: “GEEF KAMPONG ENERGIE”

De bouw van het nieuwe clubhuis is zichtbaar in volle gang en gaat voorspoedig. Het is een gigantisch project waar vele jaren van voorbereiding aan vooraf zijn gegaan met alle Kampongverenigingen en externe partijen. Die brede betrokkenheid betreft niet alleen de inbreng voor het optimale ontwerp en inrichting, maar ook voor een degelijke financiering en exploitatie. 

KNCB specialisten trainingen jeugd

Na de succesvolle specialistentrainingen van vorig jaar voor de jeugd organiseert de KNCB in de voorjaarsvakantie op twee locaties opnieuw trainingen waar je extra tips en trucs kan oppikken. Deze keer staat batting centraal. Nederlands elftalspelers van zowel het heren- als het damesteam zijn aanwezig om tips te geven en de training te begeleiden.

Selectie heren 1 - Selection 1st men's team

Onlangs heeft de Technische Commissie, die onder meer over de samenstelling van de teams gaat, bijeen gezeten. Voor selectie voor heren 1 is de volgende mail naar alle leden gestuurd; degenen die niet in aanmerking (willen) komen, kunnen deze informatie negeren.
 

Utrechtse Sportkrant: aandacht voor cricket

In de volgende editie van de Utrechtse Sportkrant in de week van 28 januari - 3 februari wordt een fotoreportage gepubliceerd  over onze indoortraining in Galgenwaard. Deze foto's zullen aanstaande zaterdag 28 januari in Galgenwaard worden gemaakt door fotgraaf Remco Kool. Eén van de initiatiefnemers voor deze krant is Robert-Jan van der Horst, oud-sportverslaggever va het Utrechts Nieuwsblad en medewerker en eindredacteur van het Weekblad Cricket in de jaren 2006-2009.

Indoortraining gestart; nieuwe tijden

De Kampong Cricket indoortrainingen begonnen afgelopen zaterdag 21 januari in het lage gedeelte van hal 3 in Sportcentrum Galgenwaard, onze inmiddels zo vertrouwde thuisbasis voor de wintertrainingen sinds 2000 (of zo?). Heren, dames, jeugd, topteams: iedereen was er. Mooi is dat ook onze goede vrienden van CapGemini inmiddels ook zijn toegetreden tot ons indoorparadijsje. Daartoe is het nog leegstaande uur tussen 18.00 en 19.00 uur ook gereserveerd, waardoor er voorlopig van 14.00 tot 22.00 uur crickettrainingen zijn in Galgenwaard. Wat een fantastisch gegeven.

Vacature federatiemanager Kampong algemeen

SV Kampong is een federatie van zes sportverenigingen: hockey, voetbal, tennis, squash, cricket en jeu de boules.
Met ruim 5500 leden is SV Kampong de grootste omnivereniging van Europa. De federatie en de verenigingen hebben enkele betaalde krachten in dienst en daarnaast is een groot aantal vrijwilligers actief. Behalve de genoemde sporten, die we op diverse niveaus spelen, biedt SV Kampong in haar nieuw te openen clubhuis onder andere naschoolse kinderopvang, huiswerkbegeleiding en fysiotherapie.

Pagina's

   

 

 

 

Banner

 

HOEWEL HET HOOFDVELD EN SCOREBORD WEER IN GEBRUIK ZIJN, WORDT TOTAL CRICKET SCORER EVEN NIET GEBRUIKT. 

  

 

 

 

 

site: IanusWeb