Klusdag impressies

         

Heren 3 treetje hoger

Kampong Cricket heren 3 heeft door een uistekend seizoen promotie naar de tweede klasse weten te bewerkstelligen. Dat is een fantastische prestatie. Het team van captain Dirk Benade verdient de promotie ten zeerste, aangezien de ploeg lange tijd gelijke tred hield met VVV 3 (kampioen), en enkele klinkende zeges boekte (zie foto). Daardoor kwam het team uit op een ruime Netto Run rate, die beslissend leek in de strijd om de beste nummer twee van de drie 3de klassen. 

Fieldertje 14 september 2017

Via deze link kunt u het laatste Fieldertje bekijken.

TASSEN MEE NAAR HUIS!

BELANGRIJK:

Aankondiging Klusdag 3 september

Er volgt nog een officiële uitnodiging via het secretariaat, maar vooralsnog staat de klusdag om het complex op te ruimen en winterklaar te maken gepland voor:

Zondag 3 september vanaf 11.00 uur. Er is tijd en plaats om na afloop nog een wedstrijdje te spelen.

Nederlandse dames naar wereldkwalificatietoernooi T20

Met Jolien van Vliet van Hilkamp in de selectie heeft het Nederlands dameselftal zich vorige week weten te plaatsen voor het 'Global' WK kwalificatietoernooi T20. In Schotland konden slechts vier van de zes wedstrijden worden gespeeld. Een lastige opgave voor toernooidirecteur Esther de lange, en ook vor coach Sean Trouw die de dames alle dagen dat er niet gespeeld kon worden door de regen bij de les moest houden.

Pierre en Bhavvik in Kampong Magazine

In het nieuwe (papieren) Kampong Magazine staat een leuk artikel met jeugdspeler Pierre Jacod en Bhavvik Nana, aanvoerder van ons heren 1. Op pagina 25. Er ligt een exemplaar in het Charles Verheyen paviljoen. Fijn dat de redactievan het Magazien het cricket ook weer eens opnam in het Magazine.

Dit jubileumnummer (115 jaar SV Kampong) kan online gelezen worden: http://bit.ly/KampongM5. Het artikel met Pierre en Bhavvik staat op pagina 12-13 van het online magazine.

Nog één zondag voor de mannen

De resultaten van de op-een-na-laatste competitiedag voor de zondag herenteams waren heel verschillend.

Dames gaan strijdend ten onder

Tegen het Haagse Quick, dat duidelijk kampioensaspiraties heeft en met een sterk team aantrad ondanks de afwezigheid van drie speelsters van het Nederlands team, ging het Hilkamp achttal afgelopen zaterdag met opgeheven hoofd van het veld. Als eerste battend had de ploeg (nou ja, vooral Joanne) een mooi totaal van 118/7 (all out dus) neergezet in 30 overs. Joanne had er daarvan 77 gemaakt, maar zij werd telkens wel heel goed ondersteund door de andere speelsters, die er onder andere voor zorgden dat Jo aan slag kwam en bleef.

Jeugdafsluiting: medailles voor U13 C-poule

Het Kampong U13 dat dit seizoen in de Beginnerspoule speelde, is winnaar geworden van deze competitie. In de beslissende tweede fase werden alle concurrenten, waaronder het sterke Olympia/Sparta, verslagen. De kampioenmedailles voor dit team worden vrijdag 25 augustus tijdens de jeugdafsluiting van het seizoen aan de spelers uitgereikt. Kampong is blij dat er opnieuw een jeugdteam zo goed heeft gepresteerd; er zitten wel wat talenten in deze ploeg van wie we in de tekomst hopelijk nog meer zullen horen!

Pagina's

SV KAMPONG FEDERATIE WEBSITE

#CRICKETNL

   

 

 

 

 

Banner

 

 

 

 

 

site: IanusWeb